« Oranjebraderie »

Gepubliceerd op 10-04-2019

Op  28 april wordt de jaarlijkse Oranjebraderie weer georganiseerd in het centrum van Boxtel. Dit jaar is het geheel uitbesteed en worden er heel veel kraampjes verwacht. De braderie loopt van de Expert in de Rechterstraat tot en met onze winkel Anyfma. Met tegenover onze winkel de grote kramen i.v.m. de ruimte die we daar hebben. Breukelen hoort niet meer bij de braderie, maar zullen waarschijnlijk ook wel het een en ander organiseren. Als je met de auto komt is het Breukelsplein een goede plek om te parkeren of het parkeerterrein achter de Rabobank (waar je nu middels een hek over het parkeerterrein van de Rabo kan lopen, dat scheelt weer wat saaie meters).

Bij ons is er zowel buiten als binnen van alles te doen. Binnen hebben we een extra spellendag georganiseerd. Tip voor de meivakantie! Smartgames heeft weer nieuwe spellen die dan ook gedemonstreerd worden. Ook 999games en whitegoblingames zorgen weer voor nieuwe demospellen, zodat iedereen weer lekker aan kan schuiven om mee te spelen.

Buiten hebben we een op=op kraam met allerlei dingen die we op willen ruimen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Onder andere spellen, puzzels, geurtjes voor in huis, cadeau-artikelen, katoen en wol, sieraden en nog veel meer... Misschien alvast iets meenemen voor Moederdag?? Dan pakken wij het extra mooi in.

Omdat we 4 mei 15 jaar bestaan vieren we extra feest en zijn er extra veel aanbiedingen te vinden in de winkel en geven we ook nog leuke goodiebags weg aan onze klanten.

Nu nog hopen op mooi weer en heel veel gezelligheid. Tot dan!!

oranjebraderie-1554890007.jpg