About us

Leuk dat je op onze website bent en meer wil weten over onze winkel. 

Ik ben samen met mijn moeder de winkel begonnen in 2004. De winkel is ontstaan uit onze eigen interesses en wat we misten in ons dorp. Mijn schoonmoeder kwam met de naam Anyfma, samengesteld uit onze namen. Het spirituele deel, de sieraden en cadeautjes waren de basis van onze eerste opzet, maar al snel kwamen daar steeds meer artikelen bij. Het kleine winkeltje stond na een aantal jaren zo vol dat het lastig was om met een kinderwagen naar binnen te gaan. Na 10 jaar waren we dan ook echt uit ons jasje gegroeid. We zijn toen verhuisd naar een pand verderop in de straat. Na 6 jaar zijn we ook daar vertrokken om middenin het centrum van Boxtel te belanden. Nu zijn we gevestigd aan de Rechterstraat 16, tussen de HEMA en de Shoebyshop en tegenover het ijscafé. 

Ik ben Yvonne, moeder van drie jongens en voor de helft eigenaresse van Anyfma. Een lekker drukke combinatie, maar gelukkig goed te doen met ons enthousiaste team. Mijn interesses zijn heel breed, daar komt ook het brede assortiment van de winkel vandaan. Alternatieve manieren om van kwalen af te komen is een van mijn grootste interesses. We volgen veel workshops, lessen en bijscholing om onze kennis op niveau te houden. Ook heb ik van kleins af aan veel gedaan met edelsteentjes en heb ik altijd opengestaan voor de spirituele wereld. Samen met mijn kinderen ben ik graag creatief bezig, foam clay figuurtjes maken en kleuren is bij ons favoriet. We vinden gezelligheid belangrijk en halen daarom gezellige dingen in huis, een mooie deken voor op de bank, een geurkaarsje aan en een spel op tafel. Heerlijk even samen genieten.

Waarom Anyfma

We hebben cadeautjes voor bijna iedere gelegenheid, spellen voor iedereen, ook minder bekende maar zeker zo leuke spellen, garen in heel veel verschillende samenstellingen en dikten. We geven ook graag advies over onze producten en we zorgen ervoor dat we steeds bijscholing krijgen over bijvoorbeeld de fytotherapie, vitaminen en mineralencomplexen en huidverzorging, omdat we veel werken met mensen die specifieke klachten hebben die we graag willen ondersteunen. Mocht je een keer in de buurt zijn loop dan eens binnen en geniet van al onze geuren, kennis en misschien dat je nog graag een engelenkaartje wil trekken en een beetje extra geluk mee naar huis neemt. Tot snel...